Vilkår for timeavtaler

  /  Vilkår for timeavtaler

Vi forstår at alle kan ha behov for å endre på timeavtaler og at uforutsette ting skjer. Du kan endre og avbestille dine timeavtaler hos Constance Hair Art sine nettsider, men det vi ber om er at dette skjer senest 24 timer før avtalt time. Da får vi en mulighet til å booke inn andre kunder i stedet for deg, og alle blir fornøyd.
Lengre tjenester som BoxBraids og Rasta må avbestilles senest 48 timer før timens oppstart. Dette på grunn av det som regel blir reservert en hel arbeidsdag.

Avbestilling eller flytting av time må skje senest 24 timer (48 på lengre tjenester) før avtalt time.
Dersom du ikke møter til din oppsatte time eller varsler under 24 timer (48 på lengre tjenester) før oppsatt time, blir du belastet med et gebyr på minimum 500 kroner.

Hvorfor må man betale for ubrukte timer?

Det blir satt av tid til avtale for deg, og da er vi her for å ta imot nettopp deg. Dette for å dekke kostnadene i forbindelse med avtalen som ble reservert for deg, og vi kunne dermed ikke ta imot andre. Om du ikke møter, glemmer timen eller ikke varsler et døgn før, blir vår tid stående ubrukt, når vi kunne hatt andre kunder.

For å slippe dette er det kun en regel, og det er å varsle oss minst 24 timer (48 på lengre tjenester) før oppsatt time.

Viktig!


· Timeendringer må foretas på telefon i åpningstiden på TLF 91757387 eller 93958246.
· Åpningstider for timeendringer: Man – fred: 10 – 18. Lørdag: 11-16 For timer mandag må endringen skje fredag før kl. 18.
· E-post er godkjent som avbestillingsmetode når du har fått svar tilbake at vi har mottatt henvendelsen din. Du kan sende e-post til [email protected]

Kontakt via Facebook, Instagram eller andre sosiale medier er IKKE godkjent som avbestillingsmetode!

Følger du disse enkle reglene slipper du ekstra utgifter, vi slipper ubrukt tid, og andre kunder slipper å vente på timeavtaler.