Weave extension

  /    /    /  Weave extension

Hva er WEAVE Hair Extensions?

For alle som ønsker å eksperimentere med hårforlengelser, er Weave Extension midt i blinken. Disse typer hårforlengelser kalles også å sy inn, eller flette inn hårforlengelser eller extension.

Extensionen blir sydd inn i flettene til kundens hår, etter å ha opprettet en base med fletter. Extension blir sydd inn ved hjelp av nål og tråd. Mange mener dette er en mye mer behagelig måte å bære sin extension på.

Ny frisyre med Weave Extension

Weave Extension er ment å transformere utseendet ditt med en rekke frisyrer. De kan gjøre krøllete hår til langt rett hår med ekstra lengde ved å sy inn extension på denne måten.

Etter at extensionen er sydd inn, kan du behandle håret og din nye extension som ditt eget hår ved å vaske, tørke eller krølle dem deretter. Du kan til og med farge eller stripe det, akkurat som ditt naturlige hår.

Har du spørsmål om Weave Extension, bare ta kontakt så skal jeg hjelpe deg?

Weave in extensions gir deg frihet til å velge mellom et stort utvalg av farger, teksturer og nyanser som passer perfekt til ditt naturlige hår.

Her hos Constance Hair Art får du jobben utført med å feste inn extension på denne måten for ca 800,- kroner. Som oftest bringer kunden med eget hår som han eller hun har kjøpt. Denne typen extension er ikke noe som vi har på lager, da dette er vanligvis mye dyrere extension enn det som brukes til fletting. Til Weave Extension er det vanlig å bruke ekte menneskehår, og her er kvaliteten og prisen veldig forskjellig.

Vi kan selvfølgelig være behjelpelig med å bestille inn extension til deg.

Date